Mobitext logo

Demo Servisi

SMS Glasanje je popularni komercijalni SMS servis gde Vi kao registrovani Mobitext-ov klijent za čas i besplatno postajete organizator glasanja na temu koju sam odredite. Nakon pokrenutog SMS glasačkog servisa, odredjujete period trajanja glasanja tkz. Rundu i izbore za koje će se glasati tkz. Opcije glasanja. Prilikom definisanja parametara glasanja unete informacije se prikazuju na javnoj web strani koja će postati javno vidljiva na internetu kada bude bila spremna i odobrena. Kako bi mogli da prilagodite javnu stranu svojim potrebama i željenom izgledu, predvidjene su sledeće opcije:

  1. Izbor pozadine servisa,
  2. Prikaz Logo-a organizatora,
  3. Izbor pozadine runde,
  4. Unos naziva i opisa servisa i runde,
  5. Opcija za uključenje javnog prikaza broja glasova po izboru za koji se glasa,
  6. Opcija za uključenje javnog prikaza osvojenih procenata po izboru za koji se glasa,
  7. Opcija uključenja automatskog sortiranja na kraju glasanja (pobednik se prikazuje prvi na listi),
  8. Prikaz adrese web sajta organizatora sa linkom i
  9. Unos slika za svaki pojedinačni izbor.

Nakon podešavanja dobijate javnu stranu koju ste sami prilagodili vašim željama i potrebama. Slika dole je primer jedne javne strane SMS glasanja.

Dok kreirate vaše glasanje i javnu stranu moći ćete da vidite njen izgled jer ste prijavljeni kao organizator, ali je drugi neće videti. Kad ste zadovoljni izgledom strane morate poslati zahtev za aktivaciju glasanja. U roku od 24h glasanje će biti odobreno od strane Mobitext-a ako je u skladu sa Opštim uslovima korišćenja.

Tada će vaša javna strana postati javno vidljiva i dostupna i vaši će krajnji korisnici moći da šalju SMS-ove za glasanje. Još samo treba da vašu javnu stranu promovišete kako na internetu na društvenim mrežama tako i u štampanim i drugim medijima u skladu sa vašim mogućnostima. Dobra promocija može vam doneti značajan broj SMS-ova a samim tim i zaradu.

Registrujte se odmah i postanite naš klijent. Mobitext servisi su besplatni tj. nema nikakvih plaćanja za naše klijente.
Pročitajte Uslove korišćenja glasačkog servisa.