Mobitext logo

Došlo je vreme da Vip nastavi priču pod imenom A1 i u Srbiji. A1 Telekom Austria Grupa ima više od 25 miliona korisnika u 7 zemalja.

Restilizovana javna strana čini vaš glasački servis interesantnijim i preglednijim. Na vašoj javnoj strani se nalazi veliki broj komandi za jednostavno i brzo promovosanje (deljenje) linka i informacija o glasanju na mnogim društvenim mrežama. Unesite vašu priču u polje Reč organizatora kako bi opisali detalje. Postavite vašu pozadinsku sliku i logo i učinite da vaša javna strana bude prepoznatljiva. 

Redizajnirana nova verzija mPanela tj. strana namenjenih našim klijentima omogućavaju lakše i jednostavnije upravljanje servisima. Ova verzija je u potpunosti prilagođena mobilnim telefonima tako da se sve aktivnosti mogu pratiti i obavljati u pokretu i na svekom mestu. 

Obzirom da je Mobitext - IT Service posvećen potpunoj zaštiti vaših podataka, registracija korisnika neće biti aktivna do konačnog uskladjivanja sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti koji je na snazi u Republici Srbiji.

Dečija Fudbalska Asocijacija pokreće 1.decembra 2013. nagradnu akciju "Zlatna Kopačka Mini-Maxi fudbalske lige" na osnovu glasova publike. Akcija će biti sprovedena korišćenjem Mobitext-ovog Instant SMS servisa. Posetite www.mini-maxi.org.